Get weekly updates, new jobs, and reviews

SPIE Careers and Employment

About us
SPIE is een multitechnisch dienstverlener. Wat betekent dat eigenlijk? Dat betekent dat SPIE alles kan wat met techniek te maken heeft. En als dienstverlener verkopen we dus geen producten, maar bieden we een dienst aan. Die dienst is om energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties van en voor onze klanten te ontwerpen, ontwikkelen, installeren – more... en onderhouden. Deze dienst houdt ook in dat we denken in innovatieve oplossingen die energie besparen, daarmee goed zijn voor het milieu, en kosten verlagen. Dagelijks houden zo’n 4.500 mensen zich hier mee bezig.

Een trots bedrijf, dat is SPIE. Trots zijn we op ons vakmanschap en de kennis die we bezitten en die we inzetten bij mooie projecten waar we verantwoordelijk voor zijn. Terecht, want er gebeuren bijzondere dingen bij SPIE. Qua kennis en vakmanschap zit SPIE in de kopgroep. We willen nog meer dan voorheen de koers bepalen. Onze rol nemen en als kennispartner actief meedenken en meebouwen aan een slimmer en mooier Nederland. Jij kan daar aan bijdragen!
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at SPIE?

3.5
Work/Life Balance
3.4
Compensation/Benefits
3.1
Job Security/Advancement
3.1
Management
3.4
Culture

What are people saying about the leadership at SPIE?

76%
of employees approve of CEO’s performance
CEO Approval is based on 347 ratings
3.0
Guaranteed for gaining experience in the oil and gas industry
Written by CMIMS LEADER (Current Employee) from Lagos, Nigeria on December 12, 2017
As a project staff, a day at work simply often mean a day at the customer's office.

Wether at site offshore / onshore or at the project office location, work at SPIE meant perhaps the two most important objectives of every project: produce deliverables under time project timelines and satisfy the client with quality deliverables. That often meant
 - more...
Pros
Healthcare, Paid Vacation, Good Management, Project Availability
See SPIE reviews about management